Velkommen til Tørfjord båtforening

Nyheter

Årsmøte for 2020 utsettes på ubestemt tid

Kjære medlem av TBF!

På grunn av økt smitte i Sørfold, har Sørfold kommune strammet inn på smittevernsreglene og utleie av lokaler i forhold til dette.
Vi ser oss derfor nødt til å utsette kommende årsmøte, som skulle vært avholdt mandag 1. mars 2021 i Rådhussalen, på ubestemt tid.

TBF vil så snart det lar seg gjøre komme med ny informasjon ang avvikling av årsmøte.

Dieselpumpe betjent tirsdager og fredager kl 17.00-19.00

I sommer fra 2.juni-1.oktober vil våre medlemmer kunne fylle diesel tirsdager og fredager mellom kl 17.00 og 19.00. Vi ber alle som skal fylle diesel på båten om å forholde seg til disse dagene og klokkeslett.

Dugnad 20.april er avlyst

Grunnet smittevernsforskriftene ser ikke styret det forsvarlig å avholde dugnaden. Ny dato vil bli annonsert så snart forholdene tillater det.

Båtførerprøven

Vår naboforening Straumen Båtforening er godkjent Testsenter for Norsk Test, og her kan testen gjennomføres for å få utstedt Båtførerbevis. Straumen Båtforening kan også tilby kurs for Båtførerprøven. Se www.straumenbf.no Neste kursstart i mars.

Nye plasser er etablert

Anlegget til Tørfjord Båtforening har i 2015/2016 vært gjennom en betydelig renovering/utskifting av brygger samt nyetablering av båtplasser. Vi har også fått en effektiv bølgedemper som sikrer havna i dårlig vær.

 

Vi har pr 21.mai 2020  1 ledig plass for mindre båter.

 

Er du interresert i plass?  - ta i så fall kontakt med kasserer på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan stå på venteliste til vi får ledig plass (krever medlemsskap i båtforeninga for å stå på lista).

Logg inn

Vannstand

Brukerregistrering
Avbryt

Bilder

Meldinger

Tor-Ove Karlsen - 28/09/2017 - 12:14

Om noen ønsker å sende ei melding til båtforeninga, bør dette gjøres pr e-post og ikke på denne siden. E-postadressen er post@toerfjordbaat.no Meldinger her er for allmenn interresse :)

Roger - 07/03/2014 - 13:14

oppfordrer alle medlemmer til å registrere seg her xD

Anita Nystad - 05/03/2014 - 08:53

Logg inn eller registrer deg for å kunne skrive meldinger her. ;)

The shoutbox is unavailable to non-members